Saturday, October 29, 2016

Lenjeriile Uni sunt cadoul perfect de casa noua

Dormitorul reprezinta una dintre camerele importante ale unei locuinte in care trebuie sa ne odihnim asa cum se cuvine, fiind multe lucruri care trebuie puse la punct in acest sens. In schimb, multi nu acorda importanta necesara alegerii lenjeriilor de pat potrivite, iar acestea pot aduce un plus de confort, schimband total atmosfera dintr-o incapere.

Casa New Concept comercializeaza astfel de produse, propunand o gama foarte variata, pentru toate gusturile, la mare cautare fiind astazi lenjerii de pat uni. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate, rezistente, care nu se decoloreaza si care permit ca pielea sa respire, in timp ce modelele sunt foarte diverse, astfel ca oricine isi va gasi ceva pe plac.



Cadoul potrivit

Cine este in pana de cadouri nu trebuie sa se ingrijoreze, deoarece o lenjerie de pat cu siguranta este bine venita oricand, reprezentand un dar potrivit. Mai mult, lenjeriile sunt deja frumos ambalate, astfel ca nu mai trebuie pregatita decat o felicitare, iar pachetul este complet.



Intretinere fara griji


Nu toata lumea dispune de timpul necesar pentru a ingriji aceste lenjerii asa cum se cuvine, insa marele avantaj este ca intretinerea nu este una foarte migaloasa, fiind foarte putine reguli de care trebuie sa se tina cont. Asadar, in primul rand nu trebuie folosite la spalare substante de innalbire si nici nu se recomanda setarea masinii de spalat la o temperatura mai mare de 40 de grade, pentru ca in caz contrar exista riscul ca modelul sa se deterioreze.

Economii 

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la Casa New Concept, astfel ca cei care aleg lenjerii de pat uni se vor bucura de economii. In plus, se asigura transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 399 de lei, in timp ce la minim doua lenjerii achizitionate se beneficiaza si de un cadou special.

No comments:

Post a Comment