Sunday, February 12, 2017

Cat te costa expedierea unui colet din Romania catre Franta

Site-urile franceze au fost luate cu asalt de romanii care au ales sa plaseze comenzi, bucurandu-se de preturi mai bune decat cele practicate la noi, fie ca este vorba de articole vestimentare, fie de diferite dispozitive electronice sau alte tipuri de produse. Acestia prefera de multe ori sa plateasca un pret suplimentar pentru transport, insa tot vor ajunge sa economiseasca decat sa comande acelasi produs din Romania. In plus, si gama este una mult mai variata, in special in cazul telefoanelor sau laptopurilor, cele mai noi ajungand intai in tarile mai dezvoltate, iar abia dupa cateva luni si la noi.



Calitatea serviciilor

Astfel, a crescut simtitor cererea pentru expediere colete Romania Franta, serviciu care in anii trecuti era efectuat doar de cateva firme de curierat cu posibilitati limitate si de Posta Romana, aceasta din urma oferind insa servicii de o calitate foarte slaba, astfel ca isi alunga clientii pe zi ce trece. In schimb, astazi este mai simplu ca niciodata si oricine poate sa apeleze la All Packa, o firma cu adevarat serioasa si care promite acoperirea foarte bine a Romaniei, insa si a tarilor din strainatate, colaborand cu alte companii cunoscute in toata lumea.



Confort


De asemenea, pentru expediere colete Romania Franta nu este nevoie de costuri foarte mari, iar acestea se calculeaza pentru fiecare pachet in parte, in functie de greutatea si de volumul sau. Mai mult, clientii se bucura de mai mult confort stiind ca pachetele le primesc direct la usa, fara a mai fi nevoie sa astepte ore intregi la cozi interminabile. Nu in ultimul rand, daca produsele nu se ridica la nivelul asteptarilor, pentru a le returna in tara de unde au fost comandate, precum Franta, nu este nevoie de foarte mult disconfort, ci trebuie doar sa apeleze la un curier de la All Packa.

No comments:

Post a Comment