Saturday, July 29, 2017

O portavoce este ideala daca vrei sa te faci auzit

Magazinele online s-au dezvoltat considerabil in ultimii ani intrucat aduc o multime de avantaje in fata celor fizice. In primul rand se economiseste foarte mult timp, ce poate fi petrecut in diferite alte moduri mult mai productive, insa si preturile sunt, de obicei, mai mici decat cele din magazinele obisnuite intrucat costurile de administrare in online sunt mai reduse. De asemenea, si gama de produse este foarte variata, astfel incat se pot gasi absolut toate cele necesare oricarei persoane, motiv pentru care oricine poate alege o portavoce la ShopU.

Doar calitate

O portavoce este ideala intr-o multime de situatii, atat pentru stadioane, cat si pentru diferite intruniri
sau mitinguri, avand un microfon extern si pot acoperi o raza foarte mare. La ShopU exista mai multe modele, astfel ca totul tine de preferinte, nevoi si de bugetul alocat. Totusi, un model obisnuit promite o putere maxima de 25W, in timp ce raza de acoperire promisa este de pana la 500 de metri, iar diametrul palniei este de circa 20cm. Microfonul este inclus, exista butoane pentru reglarea butonului, dar si unul pentru a activarea sirenei. Aceste dispozitive functioneaza cu baterii obisnuite, fiind necesare 6, iar cureaua de umar este inclusa pentru a putea fi transportata in cele mai bune conditii.

Preturi bune


Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar periodic sunt propuse si nenumarate oferte si promotii foarte atractive, care fac ca tarifele sa scada considerabil. Cu alte cuvinte, cei care aleg portavoce la ShopU se bucura de o multime de avantaje, iar produsele de care au nevoie se afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta. Mai mult, pentru a plasa o comanda sunt de ajuns chiar si cateva minute, iar produsele vor fi livrate in cel mai scurt timp prin curier in toata Romania, direct pana la usa clientilor.

No comments:

Post a Comment