Wednesday, December 5, 2018

Nu e scump sa schimb ecranul telefonului


Daca telefonul tau a suferit un mic accident, de ce sa te uiti la ecranul zgaraiat sau crapat, cand solutia este mai simpla decat te-ai fi asteptat. Cu totii stim cat de mari sunt preturile pentru inlocuirea unui display, insa nu si la Prestige GSM, unde, printre altele, ai posibilitatea de inlocuire display iPhone 6 Plus. Acest telefon s-a bucurat de un real succes inca de la lansare, motiv pentru care inca este foarte popular si astazi, cativa ani mai tarziu, iar aici ai posibilitatea de a-i inlocui ecranul in cele mai bune conditii.

Experienta bogata
In primul rand, este important de stiut ca specialistii de aici au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care nu exista problema care sa nu poata fi remediata la Prestige GSM. Mai mult, inlocuirea ecranului unui telefon repreznta o operatiune banala, care se pune in practica fara nicio bataie de cap.

Nu costa mult
In al doilea rand, pentru ca pretul reprezinta un criteriu foarte important pentru fiecare dintre noi este important de stiut ca aici nu ai nevoie de bugete mari pentru inlocuire display iPhone 6 Plus. Mai exact, pretul este de 250 de lei, suma accesibila pentru toate buzunarele, astfel ca oricine are posibilitatea acum de a-si schimba ecranul zgaraiat sau crapat, fara un efort financiar important.

In cel mai scurt timp
Foarte important este si faptul ca procedura se pune in practica aici in cel mai scurt timp, asa ca nici nu vei avea telefonul blocat pentru o lunga perioada de timp. Cu alte cuvinte, procedura se pune in practica in mai putin de 20 de minute, ceea ce este un mare avantaj pentru oricine in conditiile in care vei sti ca mai apoi te vei putea folosi de toate functiile telefonului tau.

Telefonul va fi ca nou
Acesta va fi ca nou, totul printr-o procedura pusa in practica de catre o echipa de specialisti, motiv pentru care vei avea garantia ca totul va trece testul timpului si vei sti ca telefonul nu te va lasa niciodata la greu, asa cum se poate intampla adesea in cazul procedurilor puse in practica de catre altii mai putin experimentati.

Iti faci programare imediat
Unul dintre marile avantaje de care te bucuri de fiecare data cand apelezi la specialistii de la PrestigeGSM este faptul ca aici ai posibilitatea de a-ti face programare. Cu alte cuvinte, totul devine si mai comod pentru ca stii de la bun inceput cand sa duci telefonul si in mai putin de 20 de minute te vei putea folosi de acesta, fiind ca nou. Pe aceasta cale nu mai pierzi timpul si nici nu mai tii telefonul blocat asa cum ai fi fost obligat in alte contexte.


No comments:

Post a Comment