Monday, April 1, 2019

Ce sofer nu vrea sa economiseasca de fiecare data cand merge cu masina?


Nu este de mirare de ce sunt multi soferi care ajung sa renunte la masina in multe zile in conditiile in care preturile pentru carburanti sunt tot mai ridicate. Nu oricine isi permite un autoturism electric care reprezinta viitorul, iar autoturismele echipate cu motoare Diesel sunt cele mai comune in Romania intrucat sunt considerate mai economice decat cele pe benzina. Totusi, acestea sunt si mai dificil de intretinut si mai costisitoare in comparatie cu motoarele pe benzina, dar la MonteazaGPL venim cu o propunere interesanta.

Poti uita de masinile pe motorina care polueaza foarte mult si poti sa te alegi catre cele pe benzina care desi consuma mai mult, poti opta pentru kit-uri GPL, iar in aceasta combinatie te vei bucura de o multime de avantaje.

Pentru orice masina
Se gasesc variante universale, care se potrivesc la fiecare autoturism in parte, asa ca nu conteaza ce masina conduci, pentru ca oricand poti sa alegi un kit GPL care sa te ajute sa economisesti mult la fiecare drum pe care il parcurgi.

Economisesti mult
Un astfel de sistem iti promite economii de circa 40%, ceea ce este un mare avantaj si nicio alta varianta nu poate sa se ridice la acelasi nivel de performante, asa ca merita sa ai in vedere varianta. Pe aceasta cale investitia se va amortiza in decurs de 12 luni sau chiar mai devreme, in functie de cat de mult circuli cu masina. Pretul mediu este de 500 de euro, insa acesta poate sa creasca in functie de varianta pe care o alegi.

Foarte bun pe termen lung
Un kit GPL se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, asa ca intra acum pe monteazagpl.ro si descopera produsele. Acestea trec cu brio pragul de 10 ani si il depasesc cu usurinta atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorului.

Montajul este simplu
Un mare avantaj este si faptul ca montajul se face foarte simplu, in acest sens fiind suficiente chiar si numai cateva ore, ceea ce presupune ca mai apoi te vei bucura de o multime de plusuri aduse de un asemenea kit.

Alege o varianta dedicata autoturismului tau
Intra acum pe monteazagpl.ro si descopera produsele disponibile, insa pentru mai multa eficienta merita sa te orientezi catre o optiune dedicata masinii pe care o conduci, adica alegi o anumita versiune in functie de marca, modelul si tipul de motor, iar pe aceasta cale vei avea parte de toata eficienta posibila.

Protejeaza motorul
Totodata, sunt putini cei care stiu ca un kit GPL poate sa ajute la prelungirea duratei de viata a motorului, iar explicatia este foarte simpla: gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat in comparatie cu benzina si motorina din Romania.

No comments:

Post a Comment