Wednesday, December 4, 2019

Iata cum iti poti masura rapid glicemia


In prezent viata noastra, a tuturor este afectata din ce in ce mai mult de stres, de griji, si de aceea, o afectiune care este tot mai intalnita este diabetul.

Diabetul zaharat este o afectiune a pancreasului care apare ca urmare a scaderii numarului de celule pancreatice ce secreta insulina si care dupa sine atrage imposibilitatea de a controla nivelul glucozei in sange. Astfel apar valori ale glicemie modificate. Diabetul poate aparea de la orice varsta, incepand de la copii mici si pana la persoane de varsta a treia.

In momentul in care valoarea glicemiei este peste limita normala, se va pune diagnosticul de diabet zaharat care poate fi diabet zaharat de tip I, de tip II sau diabetul gestational.

Pentru persoanele care sunt afectate de diabetul zaharat de tip I este necesara administrarea de insulina, acest tratament fiind obligatoriu pentru controlul bolii.

In cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip II, celulele secretatoare de insulina nu functioneaza corespunzator, fie persista secretia de insulina in organism, fie este eliberata inadecvat.

Diabetul gestational apare la gravide in urma analizelor efectuate intre saptamanile 24-28 de sarcina, si de cele mai multe ori, este tranzitoriu, remitandu-se dupa nastere. Insa, din pacate, pentru aceste femei, riscul de a face diabet zaharat de tip II este crescut.

Analizele cu ajutorul carora se poate monitoriza si controla diabetul sunt glicemia si hemoglobina glicozilata. Cu ajutorul glicemiei se determina nivelul zaharului din sange. In plus, glicemia poate fi masurata in diferite momente ale zilei, inclusiv inainte si dupa ce se consuma mancarea. Asadar, in functie si de acesti factori, valorile glicemiei pot sa difere.

Cu ajutorul unui aparat pentru glicemie de la MedAZ puteti tine evidenta acestor date, si sa mentineti astfel sub control evolutia afectiunii.

MedAZ.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de glucometre pentru masurarea nivelului glicemiei. Indiferent care ar fi optiunea ta pentru glucometru, MedAZ asigura calitate si diversitate pentru produsele sale, toate fiind la cele mai accesibile preturi de pe piata.

De multe ori MedAZ vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu cele mai avantajoase oferte de pe piata, astfel incat, fiecare client sa poata cumpara in functie de preferintele sale.

In cazul in care sunteti in situatia de a avea nevoie de suport in alegerea produselor, un reprezentant MedAZ va fi langa dumneavoastra pentru a va oferi tot suportul necesar in plasarea comenzii si preluarea acesteia astfel incat sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, va asteptam sa consultanti gama noastra de produse si va garantam ca va veti putea bucura de produse de cea mai inalta calitate la cele mai accesibile preturi in domeniu medical.


No comments:

Post a Comment