Monday, November 2, 2020

La ce face referire certificatul OHSAS 18001

 Organizatia dumneavoastra are nevoie de cele mai bune conditii pentru a se dezvolta in mod corespunzator, motiv pentru care sunt foarte multe detalii care pot fi puse in practica. De exemplu, poti sa vezi detaliile certificarii OHSAS 18001, care este recunoscut in toata lumea si care promite nenumarate avantaje. IsoStandard este locul ideal catre care te poti orienta pentru obtinerea performantelor superioare intr-un timp cat mai scurt si la costuri minime. OHSAS 18001 face referire la un standard de sanatate si securitate ocupationala, astfel incat sa se asigure cele mai bune conditii la locurile de munca, factor esential intotdeauna.

Cresterea satisfactiei

Un client multumit ii va atrage si pe altii, motiv pentru care acestia trebuie sa fie atrasi cu servicii si produse de cea mai buna calitate, care la randul lor vor fi obtinute doar prin asigurarea unor medii optime de lucru pentru angajati. Asadar, intotdeauna vor fi indeplinite toate cerintele necesare referitoare la securitatea locului de munca.

Reducerea cheltuielilor

In plus, pentru ca orice activitate a angajatilor este monitorizata si imbunatatita, procedurile vor fi eficientizate, motiv pentru care se ajunge la reducerea considerabila a cheltuielilor, ceea ce presupune, bineinteles, venituri mai mari.

Conditii mai bune de lucru

In schimb, daca vezi detaliile certificarii OHSAS 18001 vei constata ca principalii beneficiari sunt angajatii, care vor avea parte de conditii optime de lucru, pentru a fi si mai motivati, dar si mai eficienti. Bineinteles, vor fi identificate si toate potentialele pericole si riscuri si se gasesc solutiile optime pentru combaterea lor.

Intra in legalitate

In acest sens se vor indeplini si toate rigorile legii, iar companiile nu vor risca sa fie sanctionate. Specialistii IsoStandard se adapteaza la fiecare organizatie in parte pentru a le ajuta sa indeplineasca standardele generale, iar in acest sens este nevoie de o bogata experienta in domeniu.

Imbunatatirea imaginii

Orice companie care are acest standard in portofoliu se va bucura de mai multa incredere din partea clientilor, angajatilor si furnizorilor intrucat acesta este o dovada a profesionalismului si adoptarea celor mai bune practici.

Evaluarea pericolelor

Riscurile si pericolele sunt evaluate, iar cele mai comune sunt coliziunile, caderile de la inaltime sau accidentarile survenite prin lovirea de diferite obiecte. Totusi la fel de comune pot fi intepaturile sau taierile in cazul celor care sunt expusi la obiecte ascutite, dar si curentarile pot avea loc destul de des atunci cand echipamentele nu sunt asigurate in mod corespunzator.

Costuri minime

Vezi detaliile certificarii OHSAS 18001 pentru a descoperi care sunt preturile, acestea fiind invers proportionale cu beneficiile aduse. Bineinteles, cu cat dedicarea este mai mare, cu atat rezultate vor fi obtinute mai repede asa ca apeleaza acum la IsoStandard si demareaza procedurile in cel mai scurt timp.

No comments:

Post a Comment