Wednesday, December 8, 2021

Serviciile de deratizare reprezintă cea mai bună soluţie pentru exterminarea rozătoarelor

În cazul în care nu ştiai, din categoria rozătoarelor fac parte şoarecii şi şobolanii, care dau adeseori târcoale clădirilor, fiind într-o căutare continuă de adăpost şi de surse de hrană. Momentul în care ai sesizat apariţia acestora în spaţiul locuinţei tale trebuie să fie automat un semnal de alarmă, deoarece aceşti dăunători pot produce consecinţe extrem de negative asupra sănătăţii umane, dar şi pagube materiale iremediabile. Pentru a reuşi să scapi de această problemă în mod sigur şi rapid, este necesar să soliciţi ajutorul unei firme specializate în deratizare, care va veni în ajutorul tău prin intermediul unor echipamente speciale şi soluţii eficiente, care să rezolve situaţia pe termen lung.

Bolile care pot fi răspândite de rozătoare

Rozătoarele reprezintă printre cele mai cunoscute surse şi purtători de numeroase bacterii şi microbi, care pot genera diverse boli în contact cu indivizii umani. Astfel, câteva exemple de boli grave transmise de şoareci sau şobolani sunt: salmonella, care se manifestă de cele mai multe ori prin febră, frisoane sau vărsături, leptospiroza, una dintre cele mai comune infecţii ce pot fi cauzate de către acest tip de dăunători sau hantavirusul, care poate fi contactat de către om prin consumul de alimente contaminate de către rozătoare.

Rămâi în siguranţă

Aşadar, pericolul pe care îl reprezintă şoarecii şi şobolanii asupra sănătăţii noastre este unul foarte ridicat, motiv pentru care trebuie să încercăm pe cât posibil să eliminăm prezenţa acestora din casa noastră. Aşa cum menţionam şi mai devreme, una dintre cele mai eficiente soluţii pe care o avem la îndemână în vederea soluţionării unor astfel de situaţii este deratizarea. O astfel de operaţiune este realizată doar de către o echipă de specialişti în domeniu, care în urma unei analize complete a spaţiului infestat, vor aplica cele mai adecvate metode sau soluţii chimice, prin intermediul cărora rozătoarele vor fi exterminate în mod definitiv. Află mai multe despre deratizări aici.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422



No comments:

Post a Comment