Saturday, July 2, 2022

Auto Cobălcescu îți repară mașina cu profesionalism

Ați cumpărat recent o mașină marca Renault și doriți să îi faceți câteva verificări, pentru a vă asigura că totul este în regulă și că funcționează la parametri normali. Fie că este nevoie să se facă minime revizii sau o reparație mai complicată, la Auto Cobălcescu veți găsi cei mai buni mecanici auto la service-ul Renault. Prin urmare, vă așteptăm în service-urile noastre pentru ca mașina ta să funcționeze din noi ala cum trebuie.

Indiferent dacă ați trecut printr-un eveniment rutier nefericit sau pur și simplu doriți să schimbați anumite consumabile pentru autoturism, noi vă recomandăm să alegeți service-ul Renault de la Auto Cobălcescu, pentru a avea siguranța unei colaborări de succes cu o echipă de mecanici profesioniști, care știu ce au de făcut cu mașina dumneavoastră.

Suntem mereu la dispoziția ta, dacă întâmpini anumite probleme în trafic și te alegi cu pagube ușoare. Pentru noi, siguranța și timpul tău sunt o prioritate, motiv pentru care, ne-am gândim să centralizăm într-un singur loc toate serviciile de care aveți nevoie. În cazul în care ai avut parte de evenimente rutiere mai nefericite poți beneficia de ajutorul nostru în ceea ce privește anunțarea serviciului de poliție pentru accidente ușoare pentru toate sectoarele din București. Pe de altă parte, vă oferim servicii de consiliere pentru completarea constatului amiabil. Mai mult decât atât, suntem dispuși să vă oferim inclusiv constatare daune în parteneriat cu majoritatea asiguratorilor de pe piață. Nu în ultimul rând, suntem aici pentru tine inclusiv pentru a vă oferi reparații de caroserie multimarcă, indiferent de tipul sau de modelul mașinii pe care o dețineți.

În plus, suntem suficient de operativi, astfel încât mașina ta să fie reparată  în cel mai scurt timp. Astfel, urmăm trei pași. În primul rând, avem grijă să stabilim cui aparține vinovăția, iar abia ulterior vom contacta asiguratorul și, în cele din urmă, vom repara mașina.

Acestea fiind spuse, pentru a avea parte de toate aceste servicii și pentru a vă repara mașina în service-ul nostru Renault, trebuie să vă asigurați că aveți următoarele documente valabile. În primul rând, aveți nevoie de buletin/carte identitate, sau pașaport pentru persoanele de altă naționalitate. În al doilea rând,  trebuie să aveți și certificat de înmatriculare al autovehicului, precum și cartea de identitate a autovehicului în original, iar pentru cele achiziționate în leasing este necesar să aveți la îndemână o copie semnată și ștampilată de compania de leasing. Bineînțeles, nu trebuie să uitați de asigurarea RCA, actualizată, care trebuie să fie valabilă.

Cu aceste documente vă veți prezenta în service-ul Renault de la Auto Cobălcescu, iar în doar câteva zile veți avea o mașină reparată ca la carte, de cei mai profesioniști mecanici auto.

No comments:

Post a Comment