Tuesday, September 8, 2015

tot ceea ce trebuie stiut despre droneAm cumparat doua acum jumatate de an pentru fiii mei. Merg foarte bine, primul lucru pe care l-am observat in ceea ce priveste calitatea fiind ca nu apar niciun fel de interferente de semnal intre cele doua, ambele putand executa trucuri in aer cot la cot, in mod neincetat. M-a bucurat mult sa vad asta, crezand la inceput ca va aparea o problema aici.
            Primele dati le-am lansat prin casa. Am luat toate obiectele la rand, am facut tot felul de trasee incurcate si complicate, pana intr-un sfarsit cand am zis sa schimbam peisajul. Le-am luat cu noi la tara, le-am lansat prin curte, pe camp, vantul neafectand atat de mult traseul lor, reusind sa se mentina foarte bine in aer. Copiilor le face cea mai mare placere atunci cand suntem afara cu ele.
            Si intrucat pasiunea se mosteneste cel mai des, cel mai probabil cei mici au luat-o de la mine: si eu am o drona, una profesionista, special pentru inaltimi mari si cu camera incorporata. Eu am folosit-o destul de des pe a mea si inca o folosesc: camera cu rezolutie maxima si calitate foarte mare face ca per total experienta sa fie magnifica. Are si o multime de functii incorporate, cea mai utilizata de mine fiind cea de return home, mai ales in primele dati cand o  pierdeam din vedere destul de repede.
            Ca mod de interactiune cu membri familiei, este cea mai buna aceasta apropiere. In weekend iesim toti cu dronele in curte si facem curse sau neintrecem in trucuri prin aer. Recomand dronele fiecarui parinte care fie este el insusi pasionat de aceste dispozitive inteligente si flexibile, fie are un fiu sau poate chiar fiica ce isi doreste un gadget teleghidat ca partener de joaca. Sunt usor de manevrat si reprezinta o bucurie pentru oricine!

No comments:

Post a Comment