Tuesday, July 12, 2016

Relatii de afaceri mai stranse



Exista pe piata numeroase firme care cauta diferite modalitati de dezvoltare, atat a portofoliului, a produselor si serviciilor oferite publicului, cat si la crearea unui numar ridicat de clienti fideli. Cu siguranta ca in acest scop intervin campaniile de marketing bine puse la punct si orientate catre publicul tinta, insa pentru a castiga increderea tututor, este bine venita si o certificare ISO 9001

Relatii de afaceri mai stranse

Acest tip de certificare trimite la managementul cu ajutorul caruia sunt create niste relatii stranse ale firmelor cu partenerii sai, iar programul a fost atent creat si revizuit periodic de catre Organizatia Internationala pentru Standardizare. Astfel, pregatirea unui asemenea sistem variaza si trebuie adaptat pentru fiecare companie in parte, de catre specialisti ai domeniului. Pe aceasta cale, orice firma se poate dezvolta, iar clientii vor deveni mai satisfacuti, intrucat se pune accent pe indeplinirea cerintelor si preferintelor acestora. 

Mai multa eficienta

De asemenea, se asigura un mediu mai placut de lucru pentru angajati, ce favorizeaza dovedirea unei eficiente sporite a acestora, totul pentru a obtine venituri mai ridicate, dar si intr-un mod mai eficient, mai placut de munca. Pentru a implementa, iar mai apoi a obtine o certificare ISO 9001, este nevoie ca o firma sa indeplineasca un set de reguli stricte.

Venituri mai ridicate

Intrucat se impun mai multe standarde, procesele efectuate sunt mai usor de pus in practica, fiind asadar mai eficiente. Astfel, cu toate ca obtinerea unei certificari se poate dovedi a fi un proces de termen lung, la final, cu siguranta ca orice companie va sesiza care sunt cu adevarat avantajele de care vor avea parte. Costurile pentru aceasta procedura nu sunt foarte ridicate si sunt amortizate in cel mai scurt timp, intrucat companiile vor avea un numar mai mare de clienti, dar si acces catre o piata mai larga de desfacere.

No comments:

Post a Comment