Tuesday, May 17, 2016

Regim hotelier Arad - Te simti ca acasa



Cu siguranta ca exista camere de hotel in Arad care sa poata acomoda 4 persoane, insa cel mai probabil, nimeni nu se va bucura de intimitate, pe cand apartamentele inchiriate in regim hotelier propun conditii mult mai bune, la preturi mai accesibile decat cele practicate de hotelieri.

In primul rand preturile variaza pentru toate buzunarele, de la apartamente simple, la cele luxoase, gata sa indeplineasca gusturile tuturor turistilor. Preturile raman aceleasi chiar si in timpul sezonului estival, cand, de regula, tarifele hotelierilor sunt greu de atins, ramanand inaccesibile pentru majoritatea turistilor.

Te simti ca acasa

Oricine isi doreste sa fie foarte relaxat si sa aiba parte de un loc de cazare confortabil, aspect care nu este adesea indeplinit de hotelieri. Turistii au parte de camere foarte mici, care niciodata nu dispun de suprafata necesara pentru o sedere de neuitat. Ca raspuns la aceasta problema vine regimul hotelier Arad, unde apartamentele ce pot fi inchiriate au de la 1 pana la 4 camere, astfel ca spatiul este de minim 30 de metri patrati.

In plus, apartamentele sunt bine dotate, iar internetul wireless si aerul conditionat sunt gratuite, fara a avea taxe suplimentare precum anumite hoteluri. Cu alte cuvinte, poti beneficia de aceleasi conditii ca acasa, insa te afli in vacanta. Bucataria proprie este un mare avantaj intrucat se pot face economii semnificative daca turistii isi gatesc si nu aleg sa mearga la restaurant pentru fiecare masa. In schimb, in cazul hotelurilor, acestia se dovedesc a fi nevoiti sa apeleze la restaurante, intrucat nu dispun de un spatiu unde sa poata gati.

Un alt mare avantaj este faptul ca apartamentele dispun de masina de spalat, astfel ca valiza poate fi mai subtire, fara a mai fi nevoie de a transporta 5 tricouri si 5 perechi de pantaloni, cate 2-3 fiind suficiente, intrucat pot fi spalate cu usurinta.

No comments:

Post a Comment