Wednesday, September 19, 2018

Asa poti preveni problemele de sanatate ale celor mici


Tehnologia a evoluat considerabil in ultimii ani, ceea ce a dus imbunatatirea multor altor domenii, printre care si cel medical. Cu alte cuvinte, in ziua de azi exista tratamente mai simple pentru cele mai complexe afectiuni si oricine poate afla mai multe despre celulele stem. Aceste tratamente devin din ce in ce mai populare chiar si in Romania, datorita faptului ca promit o multime de avantaje, iar cei interesati pot apela la StemSure intrucat aici vor avea parte de cele mai bune conditii. In plus, oricine se poate orienta si catre screening metabolic la Stemsure, motiv pentru care merita sa afli toate detaliile.

Prevenirea afectiunilor
Exista o multime de afectiuni care pot fi prevenite, incepand de la hipotiroidia congenitala care aduce prejudicii importante in cazul dezvoltarii creierului si bineinteles a copiilor, insa nu trebuie omisa nici fenilcetonuria care presupune mai multe procese care au drept rezultat diferite disfunctii la nivelul creierului. Totodata, copiii pot deceda din cauza unei probleme cu galactozemia, care presupune imposibilitatea ca laptele sa fie transformat in glucoza. Alte probleme cauzate de diferite afectiuni sunt orbirea, retardul mintal, pierdera auzului si nu numai, motiv pentru care oricine se poate interesa de screening metabolic la Stemsure pentru scaderea considerabila a tuturor riscurilor.

Tot profesionalismul necesar
Oricine va avea parte la Stemsure de tot profesionalismul de care este nevoie, intrucat acestia au o experienta bogata in domeniu, motiv pentru care cu siguranta ai nimerit in locul potrivit si nimeni nu va fi dezamagit de alegerea facuta.

Important de stiut
In schimb, este important de avut in vedere faptul ca o asemenea procedura nu aduce pacientilor un diagnostic, ci mai de graba o recomandare pentru ca pe viitor sa stie care sunt investigatiile ce trebuie sa fie efectuate. Astfel, pe baza rezultatelor pot fi luate masurile adecvate, iar cei mici vor avea toate sansele la o dezvoltare normala.

Costuri implicate
In plus, nici nu este nevoie sa se aloce bugete mari pentru screening Metabolic la Stemsure, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar pachet pe care il vom putea alege este reprezentat de cel la 90 de euro. Pentru numai 25 de euro in plus, pacientii se vor putea putea bucura in plus si de electroforeza hemoglobinei, iar alti 10 euro in plus aduce suplimentar si tripsina imunoreactiva. Pachetul de 140 de euro aduce simplimentar ambele variante amintite anterior, pe cand cea mai completa varianta este pachetul la 150 de euro care cuprinde si tripsina imunoreactiva G6PDH.
Cu alte cuvinte, acesta este un pret mic in comparatie cu beneficiile aduse si prin faptul ca pot fi identificate tot felul de probleme care pot afecta dezvoltarea copilului sau care chiar pot pune viata acestora in pericol.

No comments:

Post a Comment