Monday, October 1, 2018

Ar cam trebui sa plec intr-o vacanta


Daca iti doresti o experienta unica, vezi oferta Aerotravel pentru sejururi la Londra. Veti fi cu siguranta impresionati de obiectivele spectaculoare, cunoscute in toata lumea. Nu degeaba, Londra se afla pe lista principalelor destinatii turistice din lume, atragand turisti din toate colturile.
Acest oras este o mica lume, fiind vizitat de foarte multe persoane.

Multe repere din Londra sunt gratuite, în timp ce altele sunt disponibile cu intrare la pret redus sau la oferte speciale atunci când folosești un Pass din Londra.

Există, de asemenea, numeroase locuri de vizitat pentru copii în Londra. Puteti sa vedeti creaturile subacvatice de la acvariul SEALIFE din Londra sau sa explorati Muzeul Științelor, centrul interactiv al științei și tehnologiei din Londra. Ambele sunt perfecte.

De asemenea, puteți vizita muzeele din Londra, puteți vedea  Palatul Buckingham sau puteți face poze cu Big Ben.

Obiectivele sunt impresionante si nu va vor dezamagi cu siguranta.
Palatul Buckingham
Vizitați reședința oficială din Londra a reginei. Explorați extravagantele Camere de Stat și nu pierdeți expoziția specială din acest an. În 2018, Palatul Buckingham este deschis vizitatorilor din 21 iulie până în 30 septembrie.
Coca Cola London Eye
Coca-Cola London Eye este un obiectiv major al orizontului londonez. Se bucură de cele mai bune panorame din Londra, fiecare capsula cântărind 10 tone și putand duce până la 25 de persoane.

Sea Life
Bucurați-vă de marea albastră si adâncă de la SEA LIFE din Londra. Puteti vedea până la 400 de specii, inclusiv rechini, anghilă și pestele clovn la acvariu.

Turnul Londrei
Faceți un tur in  jurul Turnului Londrei, una dintre cele mai renumite clădiri din lume. Descoperiți istoria sa de 900 de ani ca palat regal, închisoare și loc de execuție, și grădina zoologică!

Palatul Kensigton
Palatul Kensington oferă o privire asupra vieții locuitorilor regali din trecut. Descoperiți povestiri din viața reginei Victoria în expoziția Victoria Revealed, surprindeto o prințesă modernă într-o expoziție de rochii; și descoperiți secretele unei dinastii fragile în Apartamentele de stat ale Reginei.

Daca va intereseaza sa petreceti timpul intr-un mod placut, urcati deasupra Londrei și vedeți panorama orașului dintr-o perspectivă unică, cu priveliști care se întind până la 64 km. Priviti Coca-Cola London Eye, Catedrala Sf. Paul și Stadionul Wembley. Vei fi cu siguranta surprins de frumusetea peisajului si nu-ti vei mai dori sa parasesti acest oras magnifico, despre care s-au scris atatea lucruri.

Petreceti o zi magică cu un turneu în spatele scenei filmelor Harry Potter de la Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter. Vedeți seturile, costumele și elemente de recuzită folosite în toate filmele Harry Potter și intrați în unele dintre locațiile filmelor, inclusiv în Sala Mare, biroul lui Dumbledore și cabana lui Hagrid.

Madame Tussauds
 La Madame Tussauds, veți fi față în față cu unele dintre cele mai faimoase chipuri ale lumii. De la Shakespeare la Lady Gaga veți întâlni figuri influente din showbiz, sport, politică. Figurile de ceara va vor crea iluzia ca va aflati printre personaje ilustre ale istoriei si nu numai. Copiii vor fi, cu siguranta, incantati.

Vezi oferta Aerotravel si ia o decizie, fara sa mai stai pe ganduri. Ofertele incredibile te vor surprinde; preturile sunt pentru toate buzunarele, prin urmare nu aveti de ce sa va faceti griji ca nu va veti putea permite o astfel de excursie. Tarifele variaza de la 170 de euro la 700 de euro, tariful pentru o camera la un hotel de cinci stele. Nu ai de ce sa mai eziti. Daca vei face o incercare, e vei convinge imediat ca nu Londra este cel mai potrivit oras pentru un sejur si vei fi probabil incantat de oferta.

No comments:

Post a Comment