Saturday, October 1, 2016

Ce tricouri pentru baieti au mai aparut in tomna anului 2016

Sezonul de toamana-iarna 2016 a venit cu pasi repezi si parca ne-a luat prin surprindere, iar din acest motiv trebuie sa achizitionati rapid piese vestimentare care va vor face copilul sa fie in contiunuare in pas cu moda. In urma cu cateva saptamani a inceput gradinita si scoala, iar articolele de imbracaminte pe care le alegeti trebuie sa se potriveasca cerintelor institutiilor de invatamant, dar in acelasi timp sa fie pe placul copiilor. Desi afara este frig, tricourile sunt un must have si in acest anotimp, cele mai cautate fiind cele clasice deoarece se pot purta cam in orice combinatie, cu blugi, pantaloni sau chiar si un costum.

Culorile anului

Atat toamna, cat si iarna acestui an se anunta a fi pline cu culoare, in ciuda faptului ca in general
toamna ne asteptam la nuante mai reci. Acest lucru nu poate decat sa ii bucure pe copii, care sunt nerebdatori sa poarte articole vestimentare in culori vesele si indraznete. De asemenea, psihologii recomanda purtarea acestor nuante pentru ca influenteaza starea de spirit, aducand optimist si mai multa veselie. Prin urmare, daca sunteti in cautare de tricouri pentru baieti, puteti sa gasiti pe Yolka modele colorate, cu diverse desene sau imprimeuri. Cu toate acestea, un tricou alb sau negru va va scoate mereu din incurcatura, fiind potrivit in nenumarate cazuri.

Imprimeurile anului

Atunci cand vorbim despre imprimeurile realizate pe tricouri pentru baieti, mai ales in cazul copiilor, lucrurile sunt destul de coplicate. Majoritatea micilor fashionisti isi doresc cerebrele imprimeuri din desene animate, iar din pacate, mamele vor ca baietii lor sa iasa din tipare si sa ii indrume catre adoptarea unui stil mai minimalist, mai clasic.

Indiferent de tipurile de tricou pe care vi le doriti atat dumneavoastra, cat si copilul, Yolka a adunat numeroase modele de astfel de articole vestimentare, de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

No comments:

Post a Comment