Saturday, October 15, 2016

Centralele termice au nevoie de aprobare iscir

In ziua de azi se gasesc centrale termice in tot mai multe locuinte, proprietarii alegandu-le pe aceastea in defavoarea sistemului de incalzire promis de municipalitate, care de cele mai multe ori lasa de dorit. Pe aceasta cale se vor bucura de mai mult confort, dar si economii semnificative de-a lungul timpului. Chiar daca costurile de achizitionare si instalare ajung, de obicei, in jurul valorii de 10.000 de lei, iar aceasta suma este amortizata in circa 5 ani, perioada dupa care proprietarii vor simti economiile facute in propriul buzunar.

Mult mai usor cu ajutorul specialistilor

Insa pentru a alege centrala termica potrivita, care sa fie eficienta, economica si sa promita o lunga durata de viata, este important ca orice client sa se informeze bine pentru a lua cea mai buna decizie. Pro Constructo vine in ajutorul tuturor celor care sunt pusi in aceasta situatie, in special pentru obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare. Iscir se ocupa cu autorizarea acestor instalatii, precum si a companiilor care opereaza in acest domeniu, iar cei interesati de centrala termica aprobata Iscir, pot apela cu incredere la Pro Constructo.

Mai multe conditii

Sunt foarte multe etape pe care trebuie sa le parcurga viitorii proprietari, pasi care de multe ori le vor da batai de cap. Insa firmele specializate pot usura acest proces, ocupandu-se de toate actele necesare pentru mai mult confort si mai putin stres. Clientii trebuie sa ataseze la un dosar, printre altele, factura de achizitie, alaturi de certificatul de garantie si manualul de utilizare, in timp ce firma care face instalatia este obligata sa aduca o copie dupa autorizatia Iscir. Mai mult, este important ca toti clientii sa fie bine informati pentru a sti cum sa utilizeze aceste centrale termice in mod corespunzator, insa si care sunt datele la care trebuie efectuate verificarile si reviziile aferente.

No comments:

Post a Comment