Friday, September 29, 2017

Ce modele de smartwatch-uri au mai aparut in 2017?

Poti sa gasesti device-uri noi aici la iUni, acesta fiind un magazin online bine dotat si ideal pentru toti pasionatii de tehnologie. Astfel, un smartwatch nu are cum sa lipseasca din colectie, intrucat acesta poate fi util in nenumarate situatii pentru ca aduce mai multe functii, dintre care cea mai importanta este considerata preluarea sau initierea apelurilor direct de la incheietura mainii.

Caracteristici

Un ceas inteligent se conecteaza la telefon prin intermediul Bluetooth-ului, iar caracteristicile difera de la un model la altul, insa datele sunt similare, precum compatibilitatea cu sistemele de operare iOs si Android, display de 1.54 inch cu rezolutie 240 x 240 pixeli, procesor A7 dual core 1.2 GHz, memorie RAM 64 MB si spatiu de stocare 128 MB, insa care poate fi extins pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD. Bateria de aproximativ 320 mAh asigura o autonomie de pana la 5 zile, iar pentru incarcarea sa completa sunt de ajuns 3 ore.

Mai multe functii

Si functiile variaza de la un model la altul, insa cele de baza sunt similare precum sincronizarea ceasului cu telefonul, primirea tuturor notificarilor de pe retelele de socializare, functia anti furt care presupune emiterea unui semnal sonor de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive, insa nu trebuie omise nici cele de contorizare a pasilor, monitorizarea pulsului, cronometru, termometru, pedometru si alte functii pentru sportivi. In acelasi timp, daca smartwatch-ul nu dispune de propria camera foto, va permite folosirea pe cea a telefonului, astfel incat sa fie capturate cele mai grozave imagini.

Cumpara acum


Nu numai ca gasesti device-uri noi aici, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite achizitionarea unuia de la iUni, fie prin comanda online, fie direct din showroom pentru a fi sigur de decizia luata.

No comments:

Post a Comment