Tuesday, September 19, 2017

Ce probleme putem preveni printr-un consult endocrinologic

Pentru ca fiecare persoana isi doreste sa fie sanatoasa din toate punctele de vedere este nevoie de adoptarea unor obiceiuri recomandate de catre medici, insa este important si sa trecem periodic pragurile cabinetelor acestora. Asadar, este esential ca anual sa ne programam macar doua consultatii endocrinologie in Bucuresti pentru ca aceasta e singura modalitate prin care pot fi evitate toate problemele aferente sistemului endocrin si se evita mai multe afectiuni complexe, printre care osteoporoza sau obezitatea, aceasta din urma fiind tot mai comuna la nivel global.

Ce probleme se previn?

Avand in vedere ca circa 95% din populatie se confrunta cu dereglari hormonale, endocrinologia este ramura medicinei care se ocupa de combaterea tuturor problemelor cauzate de acestea. Totodata, este esential sa se mearga la un control atunci cand una din manifestarile ulterioare sunt intalnite pentru o perioada de 10 zile la rand, printre care variatii ale greutatii, senzatia de oboseala, anxietate si nervozitate, depresie, insomnie, dureri de cap, acnee, senzatia de ameteala, cefalee, retentia de apa si nu numai. Daca acestea nu sunt tinute sub control, situatia se poate complica oricand, caz in care este nevoie de un tratament mai complex, ce se deruleaza in mai mult timp.

Nu mai evita medicul

Multe persoane evita sa treaca pragul cabinetelor medicale din mai multe motive, printre care frica de doctor, comoditatea, birocratia si cozile interminabile, insa sanatatea ar trebui sa fie pusa intotdeauna pe primul loc, inaintea confortului propriu.

Mai usor cu Doctor Acasa


Totusi, totul e mult mai simplu si mai usor cu ajutorul serviciilor asigurate de Doctor Acasa, care presupun ca un medic specialist sa se deplaseze pana la domiciliul pacientilor. Cu alte cuvinte, consultatii endocrinologie in Bucuresti pot fi efectuate direct la domiciliu, fara a se mai pierde timp, iar avantajul principal este ca abonamentele sunt foarte accesibile.

No comments:

Post a Comment