Wednesday, September 20, 2017

Marea majoritate a celor care au balcoane prefera sa le inchida



Oricine locuieste la bloc si are balcon, cu siguranta, s-a gandit la varianta inchiderii acestuia, intrucat solutia aduce cateva avantaje importante. De asemenea, sunt disponibile mai multe optiuni, pentru toate preferintele si nevoile, astfel incat clientii se vor orienta in functie de necesitati si de bugetul alocat. 

Mai multe avantaje

In primul rand, cine apeleaza la inchidere balcoane se va bucura de faptul ca precipitatiile nu mai ajung in balcon, iar acesta va fi uscat permanent si va putea fi folosit oricand. Totodata, se aduce un aport suplimentar la izolatia termica, motiv pentru care, orice camera are deschidere la balcon va fi mult mai calduroasa in cursul iernii. Pe aceasta cale se tine si praful la distanta si e mai usor de controlat, insa nici zgomotele nu mai sunt la fel de deranjante, lucru esential in cazul celor care locuiesc pe strazi aglomerate sau in apropierea unor institutii.

In plus, cine are un balcon inchis se poate relaxa oricand in cadrul acestuia, iar in cursul iernii isi poate pastra in conditii optime florile preferate, fara a mai fi nevoie sa le mute in casa, insa nu trebuie omis nici faptul ca acesta reprezinta un spatiu ideal de depozitare si se adauga cativa metri utilizabili in plus la suprafata apartamentului. 

O alta idee la care apeleaza multi proprietari, in special cei ai unor apartamente de dimensiuni mai compacte, este aceea de a face balconul ca o prelungire a unei anumite incaperi, mai ales in cazul bucatariei, unde poate fi pastrata centrala termica, frigiderul sau alte aparate. Mai mult, balconul poate fi transformat intr-un birou sau intr-o zona de relaxare, in special daca se instaleaza si un calorifer. Asadar, cine opteaza pentru inchidere balcon are numai de castigat, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, acestea variind in functie de cerintele impuse.

No comments:

Post a Comment