Saturday, June 23, 2018

Ai pregatit tot ce trebuie pentru nunta?


Probabil ca oricine stie cat de dificil este sa se organizeze un eveniment deosebit precum o nunta si cat de multe detalii trebuie sa se puna la punct, motiv pentru care adesea se apeleaza la firme de specialitate care se vor ocupa de tot in locul tau. Insa de ce sa le platesti acestora comisione, cand poti face tu ca totul sa iasa perfect?

Ce conteaza?
Bineinteles, in primul rand ai nevoie de nasii care sa te indrume aceasta calatorie, fie ca ai parte de o nunta, fie de un botez. Ulterior, va trebui sa alegi o data ideala la care sa se desfasoare evenimentul, care sa fie prielnica pentru toata lumea si sa gasesti un loc care sa fie adecvat temei adoptate in cadrul evenimentului si care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Ulterior te vei ocupa de intocmirea listei de invitati, dar si de alte detalii precum alegerea unui fotograf profesionist, intrucat fiecare dintre aceste decizii pot schimba mult atmosfera. Ai nevoie si de o formatie nunta pentru a intretine atmosfera, motiv pentru care trebuie sa stii sa te orientezi catre cei mai buni.

Alege-i pe cei mai buni
La Grand Music vei lua cea mai inspirata decizie, intrucat acestia dispun de o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care au abilitatea de a se adapta la fiecare nunta in parte, pentru ca orice client sa fie pe deplin multumit. Probabil ca ai mai participat la nunti la care te-ai plictisit, in care erau momente moarte, iar astfel de situatii, cu siguranta, vrei sa le eviti, astfel ca trebuie sa te orientezi catre cei cu adevarat pregatiti pentru aceasta meserie, nu ca cei care desfasoara totul ca un hobby sau ca un job secundar.

Pachete complete
Pentru nunti ai la dispozitie doua pachete ideale la Grand Music, cel Platinum si cel Diamond, astfel ca unul dintre acestea, cu siguranta, iti va satisface nevoile. De exemplu, cel mai accesibil, cel Platinum, presupune alegerea unei orchestre formata din trei membri, doi solisti si vor fi cantate cantece populare romanesti, dar si mari hituri nationale si internationale. In schimb, acesta presupune si sonorizare de ultima generatie, o masina de fum greu, gheata carbonica si tot ce iti trebuie pentru a asigura succesul nuntii tale. In schimb, daca iti doresti sa nu lipseasca nimic, te vei orienta catre pachetul Diamond, care aduce in plus multe alte detalii, de la masina de baloane, schele profesionale de lumini, lumini arhitecturale wireless si nu numai.

De asemenea, cand alegi formatii nunta nu esti dispus sa aloci bugete generoase in acest sens, astfel ca pachetul Platinum poate fi ales pentru 2750 de euro, pe cand cel Diamond este cu 1.000 de euro mai scump.

No comments:

Post a Comment