Tuesday, June 26, 2018

Cum ma pot angaja la Selgros?


Daca nu ai mai activat demult pe piata muncii poate ca ar trebui sa iei masuri si sa iti gasesti un job care sa te multumeasca si care sa iti aduca o multime de beneficii. Intotdeauna inceputul este mai greu, insa recompensele vor fi pe masura, asa ca primul lucru pe care poti sa il faci este sa apelezi la Retaillium.ro, o noua platforma care iti va fi foarte utila in aceasta cautare. Fie ca esti in cautarea unui loc de munca, fie detii propria companie pentru care ai nevoie de oameni calificati, ai nimerit in locul cel mai bun.

Uita de targurile de cariere
Cu siguranta, unul dintre sfaturile pe care il vei primi adesea, va fi sa mergi la targurile de cariere, insa stii cat de aglomerate sunt acestea si cat de mici sunt sansele de a fi ales sa lucrezi unde vrei. Astfel, totul este mult mai comod la Retaillium.ro intrucat te vei putea angaja din confortul propriei locuinte, fara sa ai parte de batai de cap.

Informeaza-te la prieteni
Cu siguranta ai auzit de Selgros, acesta fiind unul dintre cele mai mari lanturi de magazine ale Europei si Romaniei, astfel ca se dovedeste a fi un loc ideal de munca. Poti sa te interesezi la prieteni sau cunostinte care au mai lucrat in acest mediu, fie care au participat la interviuri, pentru a-ti creste considerabil sansele de a fi fi angajat. Cu cat ai mai multe informatii din interior, cu atat mai bine, asa ca intereseaza-te acum de tot ce trebuie sa stii.

Organizeaza-ti CV-ul
Bineinteles, CV-ul joaca un rol esential in tot acest proces, fiind important ca acesta sa fie bine pus la punct, iar Retaillium.ro iti pregateste terenul, intrucat iti ofera posibilitatea de a-l adapta ori de cate ori iti doresti, pentru a fi orientat catre fiecare job pentru care aplici, ocazie cu care ai sanse mai mari sa fii angajat.

Pregateste-te de interviu
Odata ajuns la interviu, esti tot mai aproape de angajare si poti fi supus unuia sau mai multor teste pentru care tu trebuie sa fii bine pregatit. La Selgros nu este dificil sa se obtina un loc de munca, insa totul depinde de pozitia urmarita, intrucat, bineinteles, cele din echipa de conducere sunt cele mai vanate, dar oricand poate fi buna si o pozitie inferioara.

Lucreaza unde vrei
La Retaillium ai acces la cele mai noi locuri de munca de pe piata, motiv pentru care ai posibilitatea de a lucra fix acolo unde vrei. Totusi, Selgros este la mare cautare datorita conditiilor bune, salariului motivant, bonusurilor si programului flexibil, astfel ca nu ajungi sa te plictisesti vreodata si ai parte de toata libertatea necesara pentru a te simti bine.

No comments:

Post a Comment