Thursday, June 14, 2018

Cat de eficiente sunt rulourile exterioare?


Te-ai gandit ca poate ar fi timpul sa aduci niste imbunatatiri locuintei tale? Ai putea incepe cu alegerea unor jaluzele exterioare din aluminiu care promit cateva avantaje importante, asa ca descopera-le pe cele mai importante la DHN.ro.

In primul rand, aluminiul este un material foarte rezistent care indiferent de mediul in care se foloseste asigura o lunga durata de viata, fara a-si pierde din proprietati. In cazul rulourilor exterioare, lamelele utilizate sunt umplute cu o spuma speciala, motiv pentru care se castiga mult la capitolul izolare termica. Pe aceasta cale se sporeste raportul termic cu pana la 20%, ceea ce se traduce prin economii mari pe toata durata anului, intrucat vara aparatul de aer conditionat va depune mai putin efort pentru obtinerea temperaturii potrivite la interior si iarna centrala termica va ajunge mai rapid la valorile preferate, fara a fi influentate de catre cele din exterior.

Nu trebuie omis nici faptul ca se castiga mult la capitolul izolare fonica, motiv pentru care zgomotele deranjante din exterior nu vor fi resimtite la fel, ci vor fi tinute la distanta. Si intimitatea are de castigat pentru ca aceste jaluzele exterioare vor obtura privirile curiosilor din exterior si reprezinta o adevarata necesitate in cazul cladirilor aflate la mica distanta de altele, fie cele care sunt amplasate pe strazi aglomerate.

Protectie suplimentara
Totodata, cu ajutorul acestora se aduce si o protectie suplimentara asupra ferestrelor, care nu vor avea de suferit nici din cauza razelor puternice ale soarelui, ale vantului, ninsorilor sau ploilor. Mai mult, fereastra reprezinta calea preferata de intrare catre interior a musafirilor nepoftiti, iar odata cu aplicarea unor jaluzele exterioare din aluminiu aceasta cale se obtureaza, motiv pentru care te vei putea bucura de mai multa securitate in propria locuinta.

Ideal pe termen lung
Aceste rulouri de la DHN.ro se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, chiar si peste 10 ani, timp in care intretinerea este minima sau inexistenta, astfel ca raportul calitate – pret este unul care merita sa fie luat in calcul in toate cazurile.

Personalizare
In plus, produsele se pot personaliza, astfel incat sa se adapteze de minune la fiecare caz in parte si pentru a fi indeplinite cerintele estetice impuse de cei mai multi dintre clienti. Pe aceasta cale rulourile vor parea ca sunt incluse de la bun inceput in design-ul locuintei, fara a-l altera in vreun fel.

Usor de montat
Pe langa faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi va permite apelarea la niste jaluzele exterioare din aluminiu, si montajul acestora este foarte simplu, motiv pentru care manopera nu este deloc costisitoare, iar disconfortul este minim, asa ca apeleaza acum la DHN.ro si descopera toate avantajele de care te vei bucura.

No comments:

Post a Comment